4 hajviselet lépésről lépésre

Hogy őszinte legyek, nem állok hatalmas mesterfodrász hírében – és valószínűleg nem is fogok. A hajformázási tudományom a göndörítésben kis is fújt, ám néha jó lenne kissé változtatni a monoton tincseimen. Éppen ezért kutatásba kezdtem egyszerű, de nagyszerű hajak után és találtam is 4 frizurát, amit szerintem mindenki el tud készíteni akár saját magának, akár a barátnőjének! 🙂


CSAJOS NAPHOZ

bloghajbloghaj+2

Vásárlás a csajokkal vagy egy mozis nap? Egyszerű, fiatalos és lezser! Tökéletes kiegészítője a farmer-póló kombónak. Rövid- és hosszú hajbarát egyaránt.

Először készíts fél copfot a fejtetődre, majd lazítsd meg kissé! Ezután jöhet a copf tupírozása és feltekerése kontyba. Ha ez is megvan, húzz egy hajgumit rá és kész is!


SZÜRKE HÉTKÖZNAPOKRA

bloghaj3 (1)bloghaj+3

Szerintem a legegyszerűbb és legmutatósabb hajviselet a 4 közül. Klasszikus copf, egy kis extrával.

Válaszd a képen látható módon 3 részre a hajadat és a középső tincset gumizd össze. Majd a két szélső részt, egymást keresztezve, fogd össze a középső tincs alatt.
Voilá, kész is!


KÜLÖNLEGES ALKALMAKRA

bloghaj3VOILÁ

Elegánsabb partikra, összejövetelekre tökéletes választás! A virágformára hajazó ( 😀 ) fazon ilyen fél – illetve rendes kontyhoz is szuper. Ajánlom figyelmetekbe a tanévnyitóra!

Készíts félcopfot, a gumi feletti részt válaszd két részre és bújtasd át rajta kívülről befelé a copfot! Ezek után fond be a copf részt és lazítsd meg picit a fonatokat! Végül pedig tekerd fel kontyba és tűzd meg! Készen is van a kis virágod! 🙂


MUNKAHELYRE / SULIBA VAGY A FORRÓ NAPOKRA

bloghaj2bloghaj+ (1)

Vannak bizonyos közegek, ahova praktikusság és etika szempontjából érdemesebb kerülnünk a rakoncátlan tincseket. Ugyanide sorolnám a forró, nyári/ őszi napokat, amikor lehetetlen hosszú hajjal bírni az életet. Természetesen ilyenkor sem feltétlenül kell rögtön egy lófarokba összefognunk a hajunkat a fejtetőnkre, hogy aztán Agnesnek nézzenek minket a Gruból…

d6ba232e50af5731ae323a2ded36303d

Ugyanúgy indíts, mint az előző hajnál, csak most az egész hajadat fogd fel, a tarkód fölé! Válaszd szét a gumi felett és a lyukban húzd át a copf részt! Ezt a lépést ismételd meg még kétszer, végül a tincs végeit tűzd bele a kontyba hullámcsatokkal!


Remélem meghoztam a kedveteket egy kis fodrászkodáshoz!

PS.: Az esős őszi napokra akár még jó kis programként is szolgálhat a #beauty fanoknak! 😉


BRIGI XX

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.