Italian Mademoiselle

Ezt a bejegyzést már a Balaton mellett írom. Ugyanis így július kezdetével számomra is hivatalossá vált a nyár. És hát mit ér a nyár a Balaton nélkül? Kiskorom óta fontos szakasza az évnek az itteni nyaralás. Habár már egészen más érzéseket kelt bennem a vízpart és a környezet, az biztos, hogy mindig is vissza fog húzni ide a szívem. Hiszen megannyi emlék és élmény fűződik ide. Kisebb mosolyra húzódik a szám, hogyha belegondolok, hogy a régi vízbe ugrálás, pancsolás és labda dobálás helyett ma már a vízen való lengedezés és a csendes környezetben való napozás okoz örömet. Szívesebben dőlök le a kertben a hintaágyra pár percre, minthogy vízibomba csatába kezdjek. De ez persze így lesz rendjén!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erre a forró napra egy városi hangulatú #outfittel készültem. A helyszín Budapest kisutcái és a Duna partja volt, amely a szettet igazán francia stílusúvá varázsolja. Hihetetlen mennyi hangulatos kis hely van, és kivétel nélkül a spontán verziók a legjobbak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ebben az időszakban jobban szeretem a lenge, könnyed anyagú, elegáns ruhákat. Ez a pöttyös ingruha tökéletesen kombinálható. A derekam kihangsúlyozását egy vékony övvel oldottam meg, amely színben harmonizál a cipővel és a táskával (amit már elég sokszor láthattatok). Azt a bizonyos francia sikket próbáltam felidézni az egyszerű, de nagyszerű elvet követve. Így nem is vettem fel túl sok ékszert. A barna szíjas óra és az aranyozott nyaklánc a pedig naplemente színeit juttatja eszünkbe. A napszemüveg pedig egy kis dolce vita életérzést is belecsempész a szettbe, így egyszerre érezhetjük francia madamenak és olasz signoranak magunkat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

A szebbnél-szebb fotókat Ádám készítette, akivel először dolgoztunk közösen – de remélem, hogy nem utoljára! 🙂 Szerintem tökéletesen elkapta a legjobb pillanatokat és a képek atmoszférája is beleillik a Stay Lady blogvilágába. Ezúton is köszönet neki a szuper képekért! Instagramon is megtaláljátok Ádámot, ahol rengeteg műve megcsodálható, lessétek meg! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

INGRUHA – H&M
TÁSKA – PARFOIS
ÓRA – ALIEXPRESS
CIPŐ – H&M
NAPSZEMÜVEG – H&M


BRIGI XX

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.