Fall Moments

Egészen idáig ki nem állhattam az őszt. Valamiért sosem tudta magát belopni a szívembe és esküszöm, emögött nem a szeptemberi iskolakezdés áll…

De idén, a hirtelen esős napok beköszöntével a véleményem gyökeres fordulatot vett. Most sem állítom, hogy a kedvenc évszakommá nőtte ki magát, de rájöttem, hogy ez az egyik leggyönyörűbb évszak. Ezer és ezer színben pompázik minden. A borús, esős napokon imádok bebújni a az ágyba, felvenni egy kötött kardigánt a vékony nyári felsőmre vagy a laptop előtt gubbasztani, miközben nézelődöm ki az ablakon és csodálom a külvilágot, valamint Ed Sheeran Autumn Leaves-jét hallgatom:

“Az utcán sétáló embereken még látszik a nyári nap sugarainak hatása, már előkerültek a melegebb kötött kardigánok, sapkák, sálak, a balerinákat pedig a csizmák váltják fel.
A kisgyerekek a játszótéren már kiskabátban csúszdáznak, mosolyogva dőlnek a levéltömeg közepébe. A kislányok lelkesen gyűjtögetik a különböző formájú, színű leveleket, gesztenyéket. Az esték csendesebbek az átlagosnál, a családok pedig már nem az utcán játszanak.
A madarak csiripelése sem olyan erőteljes, mint nemrég. Az aszfaltot tócsák sora borítja, a szomszédba átjáró fehér cica bundája pedig több árnyalattal sötétebb.
A kezemben a forró teámat szorongatva böngészem a különböző közösségi oldalakat. A legtöbbet ellepték a sütőtökös receptek, a szebbnél-szebb őszi dekorációk. Csodálkozva látom, hogy a szobámban semmilyen szezonális dísz nincsen, nem hiába, eddig utálattal töltött el ennek az évszaknak a gondolata is, bár őszintén szólva a meleg árnyalatok nem túlzottan illenének a pink és kivizöld színkombinációhoz – tényleg, vajon lehet kapni pink leveleket?!
Lejárt Ed dala, jöjjön valami melankólikusabb hangulatú szám…
Eszembe jut, hogy e hónap végén már Halloween van, a karácsonyra való visszaszámlálásról pedig ne is beszéljünk! Ismét sokkol, hogy mennyire gyorsan telik az idő, még csak most zártuk le 2014-et. Hamarosan pakolhatom elő a téli dekorációt – na jó, igazából már alig férek a bőrömbe miatta.
Lassan el kellene látogatni a Starbucksba, hogy én is szerezhessek egy olyan csodás mintájú,őszi poharat, legalább azt ki tudnám rakni dísz gyanánt az asztalomra…”

 

 

Őszi zenelista:

Ed Sheeran – Autumn Leaves
Koda – Staying
Jarryd James – Do You Remember?
Ane Brun – Feeling Good
Jessie Ware – Say You Love Me

 

 

 

Minden évszak nélkülözhetetlen feladata egy-egy bakancslista készítése. Mostanában szinte mindenhol látok ilyen teendő-jegyzékeket és egyre jobban tetszenek. Van aki nagyobb terveket ír bele, de akadnak közöttük apróságok is -mint például a pocsolyába ugrás- amik a mindennapok boldogság forrásaként szolgálnak.
Kapva az alkalmon megosztom Veletek az én rövidke kis bakancslistámat, amiről már néhány pontot ki is pipálhatok.

A ti listátok mikből áll? 🙂 

Bemutató1

BRIGI XX

Reklámok

Fall Moments” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.